Gevelreiniging | voor een stralende gevel!

De bescherming van uw gevel begint met het reinigen ervan. Het is een eerste actie om te voorkomen dat gevelrenovatie moet plaatsvinden. Juist om renovatie te voorkomen, is het verstandig om direct na de gevelreiniging deze te laten impregneren. Daardoor is uw gevel veel beter bestand tegen de invloed van het weer denk aan regen, sneeuw en wind of de vervuilende invloed van uitlaatgassen, zoute zeelucht, verontreiniging door passerende treinen of industriecomplexen.

Uiteraard zal uw gevel er ook stukken beter uitzien na het reinigen, waardoor uw pand weer een gezonde uitstraling zal hebben!

Hendriksen gevelrenovatie adviseert u graag in wat het beste is voor uw gevel, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Wat is Impregneren?

Een gevel impregneren zorgt ervoor dat de muur geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer).

Door uw gevel te impregneren zal uw gevel beter beschermt zijn tegen diverse weersomstandigheden, hierdoor krijgt u geen vocht meer in uw gevel en zal de gevel minder snel slijten.

Hendriksen gevelrenovatie is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en om deze vervolgens te impregneren.

Klik hier voor meer informatie over impregneren